Spelet du vill spela, värva folk och tjäna pengar på
SuperOne är ett norskt företag som har tagit fram en spel-app som är ett frågesport spel där man svarar rätt och fortast och då har möjlighet att vinna stora pengar. Spelet kommer lanseras december -21.
SuperOne startade 2017 men kom först i våras till Sverige och det var först i augusti som det började lanseras på sociala medier i Sverige och det var då först det börjades byggas team som jobbar med att förmedla detta i Sverige.


Vill du ha kul samtidigt som du kan tjäna lite?
Vill Du tjäna mycket pengar och fylla på din investerings-plånbok?
- Då ska du hänga med oss. Vi är ett härligt team som hjälper dig med att du ska komma igång och lär dig hur allt fungerar. Du kan vara med helt och hållet för din egen skull eller värva in folk och det är verkligen inte en omöjlighet att du har 50 teampartners på en månad eller 200 på några månader men det hänger lite på dig själv såklart. Det ska vara kul och se det på längre sikt.

Sparande till din frihet

Vad vill Du i framtiden?
Sparar du penger du tjänat eller sparar du och investerar med pengar som arbetar för dig när du sover?

Ekonomiskt medvetande
Att vara medveten om att pengar eller värdepapper kan vara din framgång om du väljer att våga.
Att se möjligheter och ha is i magen.
Att se sitt värde öka när man sover för att planera sin framtid, ger ett skönt lugn i magen.

Det finns många möjligheter framför ögonen, men är man stressad eller feg så går ofta möjigheten vidare till någon annan som vågar hoppa på tåget.

Att starta med att göra som en sa till mig en gång:
Spara 10% till dig själv först varje månad, att betala dig själv för att visa för dig själv ditt värde
Att ha lägre kostnader än intekter
Att spara det som blir över
Att se var bästa erbjudanden är och handla på mätt mage
Att ha med matlådor till jobbet sparar man många kronor på

Buffertsparande
Oförutsedda utgifter dyker upp när man minst anan och då kan det vara bra att ha en liten buffert. Du kan ha ett sparande i fonder eller ett sparkonto och buffert sparandet ska inte vara en dela va de 10% du sparar till dig själv.

Målsparande
Specifika mål och drömmar vad vi vill i framtiden det är ett bra mål varför man ska spara eller placera pengar. Du kanske ska bygga hus och då behöver du en slat i startkapital, dock ej av dina 10% som du sparar till dig själv.

Vad är rikedom för dig?
För mig är det varje dag, att njuta av här och nu för det kommer aldrig igen. Men pengar// energi kan du få nya. Men du kan aldrig få dem med dig när du går vidare. Blir man sjuk vill man bara bli frisk och när man är frisk så slösar man med tiden...
Tänkvärt.