Referenser

Viktresa av deltagare

Jag blir så glad när man får höra fantastiska resultat, lyckas med sina mål eller att man inspirerar någon framåt. Här kan du läsa några av mina kunder och deltagare som har lyckats.

- Du borde föreläsa för de som är vilsna i livet. Nåt behandlingshem borde höra vad du har att säga.
Att man får hjälp att tänka rätt, för man kan vara vilse när man kommer ut och oftas finns bara en utväg.

- Du borde komma in på Kommunen och peppa hemtjänstpersonalen.
De har ofta ett tungt jobb och när jag jobbade där fanns ingen glädje.
- Du inspirerar och talar som en stor företagsledare, förklarar med hela kroppen och vi lär oss jättemycket.
-Vi går gärna en utbildning till hos dig. Vad ska du säga och vilka nya tips ska du ge alla andra.

- Du har så rätt, att respektera oss sälva för att få respekt, har jag lärt mig.

En Viktresa som inspirerar.
En Viktresa som inspirerar

Postad 25 feb 2020
Hejsan alla mina fina vänner som jag har här på bloggen. Nu ska ni få vara med på en resa, det är en viktresa jag ska prata med er om för jag hoppas att jag ska kunna ingjuta lite hopp i er, alla ni som kämpar med vikten precis som jag har gjort. Jag vet uppriktigt sagt inte hur många olika slags dieter och “program” jag har provat utan att det har fungerat, men för ett tag sedan hittade jag ett företag som vänder sig till alla som vill gå ner i vikt i Norrköping vilket passade bra, då jag bor i denna stad. Det här företaget som heter Zoe Make your Style har kunnat hjälpa mig att gå ner i vikt, och sedan har jag lyckats behålla vikten också.
Det är ett livstilssprogran som jag har varit med i och som jag fortfarande tillämpar och med hjälp av det här programmet och med stöd och uppbackning av personalen har jag gått ner över 10 kilo på tre månader, det är inte utan att jag känner mig stolt över mig själv. Hade jag vetat att just det här programmet hade fungerat så bra så hade jag förstås anmält mig till detta långt tidigare. Det minsta jag kan göra för mina läsare som önskar att gå ner i vikt i Norrköping är att berätta för er om att det här finns, och fungerar det på mig så kommer det självklart fungera även för dig under förutsättning att du verkligen vill detta. Livsstilsprogrammet består av vita och gröna dagar, vita dagar då äter du bara protein, vanlig mat och tar näringstillskott och mycket vatten som stödjer kroppens processer. Du kan registrera dig inne på deras hemsida eller så tar du kontakt med Zoe Make your Style om du vill veta mer om det här.


Inspirerar på hög nivå.

" Zoe Make Your Style
Susanne är en mycket insperations människa och har en stark tro på människan. Jobbar inte bara med andras mål och delmål utan arbetar mycket med sig själv.


Sagt av deltagare som gått kurs

Bästa träningen!
Man längtar till varje onsdag.
Gud vad jag lär mig!
När startar nästa kurs?
Så mycket skratt och vad jag kan mycket!

Kommer alltid träna med er.
Trodde inte det var så krångligt... hahaha. Men va kul.
Gemenskap


Rör på dig genom att gå på danskurser

Rör på dig genom att gå på danskurser
Postat 28 juni, 2019 av link
God morgon och hallå alla underbara och kära vänner som kommer in hit till mig på den här bloggen för att se vad det är som jag har att skriva till er om den här dagen. Jag hoppas att ni känner er riktigt glada idag och att ni har sovit gott den här natten så att ni har mycket energi för att ta tag i det som ligger framför under förmiddagen och eftermiddagen. I det här inlägget som ni har börjat läsa kommer det handla om ett företag som erbjuder kurser inom dans till de som är intresserade av det.
Det är nämligen så att det finns ett företag som heter Zoe Make Your Style, och det är ett sådant företag som vill kunna erbjuda riktigt bra danskurser i Norrköping med omnejd till de som är intresserade av att exempelvis gå ner i vikt i Norrköping med omnejd. Jag brukar faktiskt själv gå på dessa danskurser i Norrköping med omnejd, och jag har aldrig varit med om en så bra dansträning i Norrköping med omnejd som den som erbjuds på det här företaget. Därför skulle jag bara vilja rekommendera dessa danskurser i Norrköping till er alla som känner att det nog skulle kunna vara någonting för er. Jag hoppas att ni tyckte att det här var ett intressant inlägg att läsa, och att ni har en hel del spännande saker att säga angående det här företaget och deras danskurser i Norrköping med omnejd nere i kommentarerna, för jag skulle verkligen tycka att det hade varit spännande att läsa om.


Från träning till fritidsintresse

Från träning till fritidsintresse
Postat 20 juni, 2019 av link
God förmiddag och välkommen! En fin onsdag som denna hade jag tänkt prata närmare om företaget Zoe Make Your Style och deras danskurser i Norrköping. Jag provade först för över ett år sedan att gå på en av deras danskurser och älskar det än idag.
Det hela började med att jag inte kände mig nöjd med min kropp och vikt, jag bestämde mig därför att ta tag i viktnedgången. Min viktnedgång började för ungefär 1,5 år sedan och idag har träningen och dansen blivit ett fritidsintresse för mig. Vid tillfället då jag bestämde mig för att gå ner i vikt tyckte jag att det mesta med träning var tråkigt och jobbigt, därför ville jag prova en annorlunda typ av träning. När jag hörde talas om det här företaget och deras danskurser i Norrköping blev jag direkt intresserad, det var en annan typ av träning som jag aldrig testat tidigare. Till en början var det ganska svårt då det var mycket att hålla koll på, det blev dock enklare desto mer jag övade. Tillslut kunde jag alla danssteg och kunde dansa loss på ett annat sätt, det var först då jag tyckte dansen och träningen var rolig. Sedan dess har jag fortsatt att dansa och för några månader sedan nådde jag mitt mål som jag satt upp gällande min vikt. Trots att jag hade gått ner så mycket i vikt som jag ville fortsatte jag med träningen, framför allt för att det var roligt och det fick mig att må bra. Därmed kan jag passa på att rekommendera er att också vända er till det här företaget och prova deras danskurser i Norrköping, då kan jag garantera er att ni får ett roligt träningspass.


Hur jag kunde hålla mitt nyårslöfte om att träna

Hur jag kunde hålla mitt nyårslöfte om att träna
Postat 2 juli, 2019 av link
Tjenare, hallå, hej. Känn er välkomnade till det här inlägget, ett inlägg som ska handla om företaget Zoe Make Your Style och deras danskurser i Norrköping. Utifall att ni vill veta mer om danskurserna eller företaget efter att ni har läst det här inlägget kan ni läsa vidare här.
Jag är en av de personer som varje år har nyårslöftet att börja träna och komma i form, varje år blir dock likadant. Jag börjar med att träna i början av året med ger snabbt upp efter att ha tränat några gånger, vilket gör att jag inte uppfyller mitt nyårslöfte. Det här året var nästan likadant, tillsammans med en vän hade jag återigen nyårslöftet att börja träna, vi kom dock till insikt att vi inte kunde träna på det sättet som vi tidigare gjort eftersom vi fort tröttnade på det. För att prova en ny typ av träning valde vi att börja gå på danskurser i Norrköping, hos det här företaget började vi gå kurser i bugg. Vi märkte ganska fort att den här typen av träning var mycket bättre än de vi tidigare har provat, både jag och min kompis fick känslan av att träningen för en gångs skull skulle hålla i sig längre än en månad. Precis som vi hade trott varade den här träningen mycket längre än tidigare år, än idag går vi på kurser inom bugg hos det här företaget. Den största anledningen till att vi fortfarande tränar genom dans är för att det är ett otroligt roligt sätt att träna på, man glömmer nästan av att det är jobbigt och att man tränar för att det är så roligt. Därför kan jag verkligen ge er tipset om dessa danskurser i Norrköping om du precis som jag lovar dig själv att du ska träna men trots det inte gör det.

Komma igång och dansa, skrivet av deltagare

Zoe Make Your Style
Postat 1 juli, 2019 av link
Hallå där! Vad glad jag blir över att du har kommit hit, det är verkligen jätteroligt. Hur som haver tänkte jag idag prata lite mer om en träningsvariant som jag verkligen har börjat gilla. Det hela började med att jag gick danskurser i Norrköping hos Zoe Make Your Style, vilket resulterade i att jag idag tränar dans varje vecka.
Förut såg jag inte dans som träning, jag tänkte hela tiden ”hur svårt kan det vara”. Det var innan jag hade provat att dansa seriöst själv. En kompis till mig bjöd då med mig på en danskurs, vilket jag började med att prova. Efter att jag hade provat det en gång var jag helt genomsvettig och hade haft roligare än någonsin. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att dans kunde vara en både rolig och givande träning. Sedan dess har jag fortsatt att gå till samma företag, Zoe Make Your Style, för danskurser i Norrköping. Det är något som verkligen har fått min fritid mycket roligare, det är något som jag ser fram emot på veckorna. Som sagt dansar jag fortfarande än idag, och det är fortfarande lika roligt även om jag nu har hållit på i snart ett år. Det är så roligt att det alltid finns en möjlighet att utvecklas och bli bättre, för än är jag inget proffs. Den här typen av träningen har även fått mig att må mycket bättre i allmänhet, och dessutom har jag gått ner en del i vikt. Alla effekter från den här träningen är helt underbara och jag kan verkligen rekommendera er alla att testa det. Om ni är sugna på att testa tycker jag verkligen att ni borde vända er till det här företaget och deras danskurser i Norrköping.


Träning ska vara både roligt och givande

Träning ska vara både roligt och givande
Postat 5 april, 2019 av admin
Att träna för att gå ner i vikt eller få stora muskler är vanligt, det är många som glömmer av att träning ska vara roligt också. Därför tänkte jag idag prata om en rolig träningsvariant, det ska handla om företaget Zoe Make Your Style och de danskurser i Norrköping som erbjuds.
Jag skulle inte vilja säga att jag är den personen som älskar träning, det är vad jag hade sagt om du frågade mig för ett år sedan. Idag älskar jag att träna och röra mig, dock tycker jag inte om alla typer av träning. Det viktigaste för mig är inte att bli störst och starkast utan det som är viktigt för mig när det kommer till träning är att det ska vara roligt, man ska ha kul under tiden man tränar och inte bara när man ser resultatet. För snart åtta månader sedan provade jag att gå på en kurs i bugg hos företaget Zoe Make Your Style och jag blev förälskad direkt, jag kan komma i form samtidigt som jag få dansa och ha roligt. Hon som håller i kurserna brinner verkligen för dansen och hennes glädje strålar utåt och smittar av sig, det gör hela grejen ännu roligare. Att ha en instruktör som instruerar med glädje medför glädje till oss deltagare. Jag har verkligen hittat den typen av träning som jag kommer fortsätta med länge och antagligen tycka är lika kul under hela tiden, jag rekommenderar er verkligen att testa en av hennes danskurser i Norrköping om du också är sugen på träning som samtidigt är rolig.


En typ av träning som passar mig perfekt

En typ av träning som passar mig perfekt
Postat 25 juli, 2019 av link
Träning är något som man antingen älskar eller hatar, förut var jag en av de som hatade träning. Idag ser saker och ting dock annorlunda ut, i dagsläget älskar jag träning. Det har att göra med att jag började dansa som träning, jag började gå på danskurser i Norrköping hos Zoe Make Your Style.
Under den tiden i livet då jag hatade träning var jag ganska överviktig, vilket antagligen var för att jag inte rörde på mig lite mycket som jag borde ha gjort. Det var många i min närhet som märkte detta och som påpekade det, så jag började träna för att gå ner i vikt. Vid den tidpunkten gjorde jag det inte för mig själv utan för de andra, för de som hade påpekat min vikt. Därför tyckte jag inte heller att det var särskilt roligt att träna så snabbt därefter slutade jag med det. Något år efter det kom jag själv till insikt att jag ville gå ner i vikt för att jag skulle må bättre. Det var då jag började gå på danskurser i Norrköping, det var ett träningssätt som jag hört ska vara roligt. Den här gången var jag väldigt motiverad, vilket även gjorde att min synsätt på träning ändrades. Jag började tycka att det var roligt att träna, vilket gjorde att jag fortsatte. Samtidigt började jag se resultat på min kropp, jag gick ner fler och fler kilon med tiden fram till dess att jag hade nått min målvikt. När jag väl hade nått målet hade jag fortfarande motivation till att träna, nu var det dock muskler som stod på schemat. Jag ville bygga mig starkare och kände då att det endast var att fortsätta träna. Idag går jag fortfarande på dessa danskurser i Norrköping och jag hade inte kunnat älska det mer, jag tycker verkligen att alla borde testa det.


Det här företaget har fått mig att älska att träna

Det här företaget har fått mig att älska att träna
AV ADMIN · 11 FEBRUARI, 2019
Hejsan och god eftermiddag alla mina fina och härliga vänner som jag har fått genom att jag regelbundet har lagt ut inlägg här till er som ni kan läsa. Jag hoppas att ni känner att ni mår bra idag och att livet leker för er alla. Jag tänkte mig att jag idag skulle prata lite med er om ett företag som ni kan läsa mer om här, och det här företaget kan ni ta kontakt med om det skulle vara så att ni känner för att gå på danskurser i Norrköping med omnejd.
Det är nämligen så att det finns ett företag som heter Zoe Make Your Style, och det är ett företag som jag själv har vänt mig till många gånger för att ta del av denna träningsform som jag har kommit att älska. Jag tycker verkligen att det är så spännande att se hur min inställning till det här med att träna har ändrats helt i och med att jag hittade dessa danskurser i Norrköping med omnejd, för innan hatade jag det verkligen. Nu, däremot, kan jag inte säga någonting annat än att jag verkligen ser fram emot de gånger jag får komma tillbaka till det här företaget ännu en gång för att få vara med på deras danskurser i Norrköping med omnejd. Jag hoppas att alla ni, mina kära läsare, kommer känna precis samma sak om ni bestämmer er för att ta kontakt med det här företaget, och om det är någonting som ni undrar över angående det som de har att erbjuda så tycker jag absolut att ni ska ta kontakt med dem för att fråga dem direkt.